On Media isi schimba denumirea in Adbrain Partners

La 11 ani de la lansarea pe piata ca agentie de media, On Media isi schimba denumirea in Adbrain Partners pentru a marca faptul ca s-a dezvoltat si a devenit o agentie de publicitate full-service, informeaza un comunicat emis de agentie. Noul site al agentiei este www.adbrain.ro.

"In ultimii ani, agentia s-a dezvoltat foarte mult, fie ca vorbim despre serviciile oferite, de portofoliul de clienti sau de echipa care ne reprezinta. Am simtit nevoia sa facem aceasta schimbare deoarece numele On Media nu reflecta in totalitate faptul ca suntem o agentie de publicitate full service. Am intrat pe piata din Romania cu servicii exclusiv de media. De-a lungul timpului, serviiciile oferite s-au diversificat astfel incat astazi suntem o agentie full-service, oferind consultanta in advertising, relatii publice si media", a declarat Vlad Schuster (actionar si General Manager, Adbrain).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related