"The Museum of Me" ales site-ul anului 2011 la Favourite Website Awards

Website-ul "The Museum of Me", creat pentru promovarea Intel si care infatiseaza o arhiva vizuala a vietii in social media a vizitatorului, a fost ales drept site-ul favorit al anului 2011, potrivit unui articol publicat de FWA. Favourite Website Awards premiaza cele mai inovative web design-uri.

Website-ul a fost realizat de Projector inc., DELTRO INC., TAIYO KIKAKU co., ltd. Rhizomatiks si MountPosition Inc.

"The Museum of Me" foloseste informatiile disponibile pe contul de Facebook al utilizatorului pentru a crea o galerie in cadrul careia sunt expuse poze ale prietenilor, fotografiile utilizatorului, localizarea pe harta, cele mai des utilizate cuvinte in comunicarea in reteaua de socializare, profilurile placute de utilizator si conexiunile dintre utilizator si restul celor prezenti in reteaua de socializare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related