Samsung si VisitBritain lanseaza aplicatia mobila "Best of Britain" in intampinarea Jocurile Olimpice 2012 din Londra

Pentru a promova parteneriatul global cu Jocurile Olimpice 2012 din Londra, Samsung Electronics a lansat impreuna cu VisitBritain, agentia nationala de turism a Marii Britanii, aplicatia mobila "Best of Britain", informeaza un comunicat emis de agentia Bortun-Olteanu. Aplicatia isi propune sa le ofere turistilor din Marea Britanie experiente sociale, culturale si de divertisment si este accesibila utilizatorilor de Samsung Galaxy si Samsung Galaxy Tab pe Samsungapps.com.

Aplicatia "Best of Britain" include: Near Me (o sectiune de evenimente ce se petrec in preajma utilizatorului), Eating & Drinking (utilizatorii pot cauta restaurante cu specific divers si cum ajung la ele), Search (cauta diverse informatii despre Marea Britanie), Destination Guide (Un ghid aprofundat pentru sate si orase de vizitat din Marea Britanie) si Top 10 (un top al celor mai apreciate magazine, restaurante, baruri si activitati preferate).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related