Campania "We Day" lansata de fundatia Free the Children este sustinuta pro bono la nivel international de reteaua Initiative

Reteaua Initiative sustine pro bono actiunea "We Day" derulata la nivel international pentru fundatia Free the Children, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Cu sprijinul partenerilor, Initiative a obtinut expunere media in valoare de peste 300.000 (calculat la ratecard) pentru campania "We Day", ale carei scopuri sunt strangerea de donatii de peste 1 milion de dolari si atingerea celui mai mare numar de fani pentru pagina de Facebook a unei organizatii non-profit.

Pentru fiecare like dat paginii de Facebook "We Day" (facebook.com/weday), partenerii fundatiei Free the Children doneaza cate 1 dolar, fonduri care urmeaza sa fie investite in educatia copiilor. Pagina de Facebook are in acest moment pentru 1,8 milioane de like-uri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related