Lowe&Partners, GolinHarris si United Media au castigat contul Praktiker Romania

In urma organizarii a doua pitch-uri la finalul anului 2011, Lowe&Parteners, GolinHarris Bucharest si United Media au castigat contul Praktiker Romania, potrivit unor comunicate emise de GolinHarris si Oxygen PR. Lowe&Partners si GolinHarris Bucuresti vor oferi servicii integrate de creatie, strategie, BTL, PR si digital, in timp ce United Media va coordona intreaga activitate de media Praktiker Romania.

In cadrul pitch-ului organizat de Praktiker pentru alegerea unei agentii de creatie, au participat opt agentii care au prezentat 3 propuneri ca raspuns la brieful propus de companie. In urma selectiei, Lowe&Partners a devenit agentia de creatie, iar GolinHarris Bucuresti va coordona si implementa strategia de PR atat in mediile traditionale, cat si in mediul digital.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related