Castigatorii Olimpiadei de Distractie pleaca in Macedonia

Prima serie de elevi, castigatori ai excursiilor oferite de Unilever South Central Europe in cadrul probelor sportive desfasurate cu ocazia Olimpiadei de Distractie desfasurata la Ploiesti pe 25 iunie, pleaca luni, 16 august 2004, in vacanta in Macedonia.

Tinerii sportivi din Ploiesti, castigatori ai primului loc la probele de tenis de masa - fete si baieti - vor pleca, impreuna cu profesorii lor intr-o excursie de 5 zile in Macedonia, oferita de Unilever, in care vor avea ocazia sa se distreze pe plaja si in parcuri de distractie, precum sa viziteze obiective turistice locale.

Premiul a fost oferit ca recompensa a rezultatelor obtinute la intrecerile organizate in cadrul Olimpiadei de Distractie, la care au participat este 300 de elevi din Ploiesti. Evenimentul a fost parte integranta a celui mai mare program de voluntariat organizat in Romania prin angajatii Unilever. Acesta a fost organizat in luna iunie in orasul Ploiesti, si s-a finalizat cu renovarea bazei sportive a Colegiului Tehnic Lazar Edeleanu. Proiectul a avut o valoare de peste 30.000 de euro iar cuantificarea muncii angajatilor Unilever echivaleaza cu 300 de zile lucratoare in folosul comunitatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related