SAPTE SERI lanseaza primul sau Call Center in Romania

SAPTE SERI, primul ghid cultural de informare de pe piata romaneasca, prezent la noi in tara din anul 1998, lanseaza pe data de 23 martie primul serviciu telefonic din Romania cu rol de informare asupra locatiilor si serviciilor. Serviciul este disponibil in Bucuresti la numarul de telefon 202 99 22, urmand ca in scurt timp sa fie activ in toata reteaua SAPTE SERI.

Serviciul consta in preluarea si generarea de apeluri telefonice, in vederea furnizarii de informatii actualizate si noutati despre locatiile si serviciile din Bucuresti, si este disponibil de luni pana miercuri intre orele 12:00 - 21:00 si de joi pana sambata intre orele 12:00 - 24:00. Call Center-ul SAPTE SERI sta la dispozitia celor interesati cu cea mai vasta baza de informatii despre restaurante, baruri si cluburi, oferind date despre numele locatiei, categorie, specific, adresa, telefoane, zona si program, meniu, parcare, terasa, oferte, persoane de contact, pret de intrare sau evenimente.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune


Comentarii

Marian Barsan
acum 16 ani
e interesanta ideea dar ma intreb cum e gratuit sa sun de pe mobil pe acel nr de fix, asta odata si nu se scrie nimic de programul de lucru...


Branded


Related