Prospero si Ogilvy PR alearga alaturi de DHL la "Maratonul DHL Stafeta Carpatilor"

DHL International Romania a ales sa continue inca un an parteneriatul cu agentia Prospero in organizarea "Maratonului DHL Stafeta Carpatilor", componenta de relatii publice fiind asigurata de aceasta data de agentia Ogilvy Public Relations Worldwide/ Bucuresti. Conceptul creativ castigator al acestei a doua editii a maratonului a fost "Alergare, sarituri sau mers la pas. Tu alegi". Conceptul vine sa accentueze inca o data ideea importantei de a participa la competitia sportiva organizata in scopuri caritabile de DHL Romania in fiecare an. Executiile creative vor pastra linia umoristica, calda a campaniei implementate la prima editie a maratonului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related