100 de bai Romstal... 2 castigatori pe zi... de la "Cif si Domestos. Si harnici si darnici"...

Odata cu venirea primaverii, este momentul pentru curatenia generala a casei. Gospodinele isi planifica din timp, isi cauta si aleg cu grija produsele de curatenie si se apuca de treaba. Cif si Domestos sunt din nou harnici si darnici... in primavara aceasta , ei te ajuta sa faci curatenia repede si bine si, mai mult de atat, iti ofera posibilitatea sa castigi cat ai clipi una din cele 100 de bai Romstal... si nu oricum, ci de doua ori pe zi...

Intre 5 martie si 26 aprilie 2006 iti renovezi baia imediat, cu un singur telefon sau sms! Poti fi unul dintre cei 2 castigatori selectati zilnic, prin tragere la sorti, daca te inscrii la promotia "Cif si Domestos. Si harnici si darnici". Sunt puse in joc 100 de bai Romstal in valoare de 2.000 RON fiecare. Noua campanie a marcilor Cif si Domestos ofera consumatorilor sanse duble de castig, prin loteria nationala si promotia din magazine.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related