Grand EFFIE Romania 2006 a fost adjudecat

Leo Burnett&Target a fost castigatorul marelui premiu EFFIE, editia 2006. Sambata, in cadrul galei de premiere, care s-a desfasurat la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si care a intrunit peste 350 de invitati, juriul festivalului EFFIE 2006 si-a desemnat castigatorii. Inregistrarea evenimentului va fi difuzata sambata, 1 Aprilie de catre postul de televiziune Realitatea TV, partener al festivalului.

GRAND EFFIE 2006
Leo Burnett & Target for Bergenbier - "Friends know why "
FOOD PRODUCTS
Bronze : Graffiti BBDO for Bucegi - "Talking cans"
Silver : McCann Erickson for Kandia - "Velvet"
Gold : Bridge Communication for Krax - "Krax wordless"
Gold : McCann Erickson for Rom - "Strong sensations since 1964"
NON FOOD PRODUCTS
Bronze : Leo Burnett & Target for Wash & Go - "Sunlight"
Silver : Not awarded
Gold : Not awarded

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related