1,2 milioane de euro investiti in caramelele CIPI

SAFF TRADING SRL a finalizat la inceputul acestui an, o investitie de peste 1,2 milioane de euro in fabrica de caramele de la Bragadiru, judetul Ilfov, constand in achizitia unor noi echipamente si in modernizarea fabricii astfel incat sa fie respectate standardele internationale de igiena si siguranta alimentara GHP si HACCP. Dupa ce a participat in calitate de director de marketing la crearea brandurilor de succes "Undelemn de la Bunica", "Tomi" si "Wiesana", Ciprian Scrieciu si-a propus sa demonstreze ca spiritul antreprenorial al romanilor este o realitate.

In prezent operatiunile de la Bragadiru cuprind o hala de fabricatie de 770 mp, trei linii de fabricatie pentru 2 tipuri de caramele, precum si 2 linii de ambalare de ultima generatie. Cifra de afaceri a firmei a crescut in 2005 cu peste 15%, ajungand la aproximativ 47 de milioane RON, in timp ce rata de crestere a profitului a fost de 30%.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

rafael mazilu
acum 17 ani
Salut Ciprian,

Numele meu este Rafael Mazilu (fost angajat sc.prutul sa).Vreu sa stiu daca ai fost contactat de cineva din Suedia care este interesat de produsele Saff? Eu vreau sa deschid o firma in Suedia si sunt in discutii cu mai multi producatori din tara care sunt interesati sa-si promoveze produsele in Suedia, Danemarca. Vreau un raspuns. [email protected]. Multumesc si Sarbatori fericite si La multi ani!



Branded


Related