MASTERFOODS SI TBWAMERLIN JOACA LA DUBLU !

TWIX®, batonul dublu cu biscuite, ciocolata si caramel, te rasfata cu premii duble, in cadrul campaniei promotionale lansate de MASTERFOODS : "Joaca la Dublu !"

In perioada 1 martie - 7 mai 2006, placerea de a savura delicioasele batoane de ciocolata TWIX®, SNICKERS®, MARS® sau BOUNTY® e sporita de premii duble.
Prin cumpararea oricarui baton de ciocolata TWIX®, SNICKERS®, MARS® sau BOUNTY®, consumatorii au sansa sa castige cel putin un premiu dublu in fiecare zi: 2x PlayStation Portable, 2x iPod shuffle sau 2 x scaune perna. Ideea acestei campanii a pornit de la conceptul TWIX® - doua batoane intr-un singur ambalaj. Premiile sunt duble, si mai mult decat atat, TWIX® - batonul dublu, dar si SNICKERS®, MARS® sau BOUNTY® ofera posibilitatea celor interesati de a incerca pe loc premiile puse in joc intr-un spatiu special amenajat la Bucuresti Mall Vitan (martie) si Plaza Mall (aprilie), de vineri pana duminica.
In acest spatiu, doritorii pot asculta muzica la iPod shuffle si se pot juca cu PlayStation Portable si PlayStation2, asezati confortabil pe scaunele perna rosii si aurii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related