Echipa de vis Pepsi surprinde din nou!

Pepsi promite si in acest an o campanie de fotbal de neuitat. Noii membri ai echipei de vis Pepsi vor oferi fanilor experiente unice din lumea sportului rege si posibilitatea de a vedea in actiune cele mai mari nume ale momentului.
Echipa de vis Pepsi cuprinde fotbalisti de renume: David Beckham, Ronaldinho, Roberto Carlos, Fernando Torres, Raúl Gonzalez Blanco, Thierry Henry, Raphael Van Der Vaart, precum si nou intratii- Robert Huth, Alessandro Nesta, Hernan Crespo si Frank Lampard.

Membrii echipei Pepsi nu sunt insa singurele vedete ale spotului. Alaturi de ei, celebra familie Helmut va fi prezentata in premiera fanilor. Cine sunt Helmutii? Helms Helmut este conducatorul trupei si face echipa atat pe scena cat si in teren cu sotia sa, Frau Helmut, cele doua fiice, Ze Fraulines si cu fratele lui, Gert Gunther.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related