The Making of…"PEPSIFEST"

Ultimul spot Pepsi, intitulat "Pepsifest" este regizat de Tarsem Singh* si aduce impreuna unele din cele mai mari nume din lumea actuala a fotbalului. David Beckham, Thierry Henry, Robero Carlos, Raul Gonzales, Ronaldinho, Fernando Torres,Rafael Van Der Vaart precum si nou intratii- Robert Huth, Alessandro Nesta, Hernan Crespo si Frank Lampard, isi dovedesc aptitudinile de fotbalisti, intr-un context cu totul nou.

Spotul a fost filmat in Madrid, Spania intre 9 si 17 mai 2005. Scenele au fost filmate pe terenul de antrenament al echipei Real Madrid - Las Rozas, si pe terenul de polo "soto Mozanaque", proprietatea privata a Ducelui de Alburquerque. Constructia cortului a fost realizata cu ajutorul a 38 de muncitori, necesitand aproximativ 43 de ore de munca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related