Odyssey bronz la puterea a treia la Effie 2006

Agentia Odyssey este castigatoarea a trei premii Bronze Effie 2006. In cadrul galei de premiere Effie 2006, desfasurata sambata, 25 martie la J. W. Marriott,
cele patru campanii inscrise de Odyssey au castigat trei premii, respectiv trei bronzuri. Pentru Odyssey aceasta este de altfel prima participare la Effie, debut care s-a dovedit a fi de bun augur.

"Suntem foarte mandri de aceasta reusita inca de la prima noastra participare la Effie. Cu atat mai mult cu cat 3 din cele 4 campanii cu care ne-am inscris au scorat. Consideram ca acest rezultat este dovada cea mai buna a pozitionarii noastre - agentie de publicitate full service romaneasca care imbina logica pozitionarii cu efervescenta creativa pentru a obtine cele mai relevante rezultate pentru brandurile pe care le reprezentam. Tin foarte mult sa multumesc echipelor implicate in aceste proiecte si clientilor nostrii, caci numai impreuna puteam atinge recunoasterea eficientei si a implicarii noastre", declara Diana Flutur, director general Odyssey.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related