"Cursa" - primul spot Wrigley realizat in Romania

Desi este unul dintre cei mai mari investitori in publicitatea din Romania, Wrigley s-a decis abia in 2006 sa produca in Romania primul spot TV pentru un produs din portofoliul sau. Un pas mare pentru Wrigley, unul urias pentru publicitatea romaneasca - numele sau: "Cursa" (The Race). Brand: Juicy Fruit. Semneaza: Graffiti BBDO.

Pentru a intelege de ce acum, este important de relevat contextul in care s-a lansat marca Juicy Fruit. Aceasta exista in portofoliul international al companiei Wrigley si este asociata gumei de mestecat. Wrigley Romania a decis sa extinda portofoliul sau local de produse prin lansarea, in premiera mondiala, a bomboanelor Juicy Fruit (in variantele drops si bomboana gumata), eveniment care a avut loc in luna februarie. O astfel de premiera impunea si o campanie de lansare socanta, agresiva, creativa, unica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Liliana Gabriela Badalan
acum 16 ani
spotul "Cursa" este intr-adevar bine realizat insa ce spuneti de noul spot juicy fruit facut afara... acea cursa de birou:)... eu personal am ras cu lacrimi la vederea spotului.


Branded


Related