Mountain Dew Urban Noise Tour 2.0 demareaza in forta

In aceasta saptamana demareaza in forta cel mai tare turneu de pe scena muzicii underground din Romania: Mountain Dew Urban Noise Tour 2.0. Cele mai "rele" trupe underground de rap si rock alternativ si-au adunat instrumentele si se pregatesc sa inunde intreaga tara de zgomot. Ia-ti deci urechile cu tine si vino la Mountain Dew Urban Noise Tour 2.0!

Pentru prima data in istoria evenimentului, Mountain Dew Urban Noise Tour va iesi din Bucuresti si va lua cu asalt si alte orase ale tarii: Craiova si Cluj. Va asteapta asadar o luna de experiente garantat memorabile in cursul careia cele mai mai bune trupe underground se vor duela in decibeli numai in numele muzicii de calitate. Cele 6 concerte programate vor aduce in fata fanilor nume mari din categoria "grea" a zonei underground: OCS, Parazitii, Zale si Da Hood. Cele 4 trupe se vor dezlantui in concerte de pomina in cele mai hip locatii din Bucuresti si provincie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related