Punct Advertising te provoaca sa "cureti cat poti"

Campania "Curata 99.000 RON in 99 de minute" semnata Punct Advertising il provoaca pe consumatorul Dero la o adevarata aventura prin magazine.

Avand doua nivele de comunicare - unul pe TV, prin spotul « Hidromasajul » si unul in-store, campania are un mecanism usor de aplicat. Cumperi Dero, te inscrii in promotie prin telverde sau prin SMS si participi la tragerile la sorti pentru premiile saptamanale - 9.999 RON si in plus intri in competitie pentru marele premiu: 99.000 RON.
« Provocarea cea mai mare a fost gasirea unei traduceri cat mai relevante pentru experienta consumatorului Dero. Problema era ca, in sine, conceptul « curata cat poti » este cu adevarat original - nu neaparat datorita sumei de castigat, aproape un miliard de lei vechi, ci prin faptul ca ea trebuie cheltuita intr-un timp limitat - iar asta il transforma intr-o sabie cu doua taisuri», explica Nae Constantin, Creative Director, Punct Advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related