Spotlight Advertising premiata la EFFIE 2006

Spotlight Advertising a castigat primul sau EFFIE cu campania Algocalmin - Te doare romaneste iti trece romaneste. In cadrul Galei EFFIE ce a avut loc in data de 25 martie la Marriott campania Algocalmin a fost singura nominalizata dintre cele 5 campanii inscrise in categoria Others (pharmaceuticals) si premiata cu Bronze EFFIE.

Premiul apartine in aceeasi masura clientului, companiei Sicomed, care a dat unda verde unei campanii ce a starnit controverse in 2005 pentru ca a spart canonul strategiilor de comunicare in domeniul medicamentelor.
"Ne-am luptat pentru ideea de a personifica celebrul Algocalmin diferentiindu-ne de strategiile de comunicare ale medicamentelor concurente si am dovedit, si prin acest Effie, ca strategia care a avut, in timpul derularii campaniei, parte de controverse a meritat efortul nostru si increderea clientului." spune Victor Savu, Client Service Director si Managing Partner Spotlight Advertising

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related