Ultima saptamana de inscrieri la Olimpiadele Comunicarii

Vineri, 07 aprilie este data limita pana la care tinerii care isi doresc o cariera in industria de comunicare se mai pot inscrie la Olimpiadele Comunicarii, serie anuala de competitii organizata de Asociatia Ethos. In cele patru probe de concurs pot participa echipe formate din cate cinci studenti, care se vor califica in urma unei faze de preselectie. In etapa finala ei vor construi timp de o luna strategiile de imagine ale unor clienti reali: companii, institutii publice sau oameni politici.

Astfel, nu mai putin de 20 companii vor da unul sau doua brief-uri la probele de PR si de Advertising. Acestea sunt: Unilever South Central Europe, BRD Groupe Societe Generale, JTI Romania, Tuborg Romania, Ozone Laboratories, UPC Romania, Media Image Group, Leo Burnett, ABN AMRO Bank, Carpatcement Holding, Porsche Romania, A&D Pharma, PRO TV, Radio 21, Bit Defender, British Council, RDS, Maxim, PRO TV, Business Magazin.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related