David si Goliat se infrunta in publicitatea romaneasca

O agentie mare acopera peste jumatate dintre categoriile de clienti de pe piata. A trecut de la veniturile de subzistenta, nu mai trebuie sa faca fluturasi si carti de vizita, are cu ce sa isi plateasca apa si cafeaua. Nu este insa neaparat cea cu multi oameni sau care face multi bani. Este cea care face publicitate de calitate. Care rupe comoditatea si dicteaza trendul." Panseu marca inconfundabilului Bogdan Naumovici, director de creatie Leo Burnett.

Eternul sau rival de la McCann Erickson, Adrian Botan, isi contempla la fel de spectaculos grandoarea volumului. "Marimea tranzactiilor de pe piata media, a muncii, a echipelor variate si implicit a salariilor. Ai forta, intr-un cuvint!", crede Botan.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related