VIATA ORICUI POATE FI O CARTE!

Citesti, ai o stare de bine si de detasare, explorezi o lume noua, inspirata de cele mai multe ori din fapte de viata, cresti o data cu argumentele personajelor si le percepi emotiile. Poate ca a trecut mult timp de la ultima carte citita si am uitat trairile astea. Orice carte citita iti da de gandit. Chiar daca suna simplu, cand ai terminat o carte, te gandesti inca o data ca lucrurile, bune sau rele, nu trebuie nicidecum ocolite, ci merita traite din plin, experimentate.

Lowe a creat campania "Citeste o carte!" cu care spera sa ajunga la cat mai multi dintre cei care aveau obiceiul sa citeasca si care, in ritmul alert al vietii de zi cu zi, si-au adunat teanc cartile pe noptiera.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related