O noua productie Glamstudio pentru TVR1

Emisiunea Jobbing este proaspata achizitie din grila de primavara a TVR1, care din aprilie propune o noua atitudine tinerilor din Romania: cauta jobul perfect la tine in tara si-l vei gasi! Cursa Jobbing in cautarea jobului perfect ia startul pe micile ecrane incepand cu 6 aprilie. Aflata la primul sezon, emisiunea Jobbing, o productie Glamstudio pentru TVR1, este un program saptamanal de infotainment adresat tinerilor.

In fiecare joi de la 18:30, Jobbing prezinta profesii din topul celor mai cautate pe piata, profesii noi, care au aparut in peisajul romanesc dupa '89. Pentru ca se adreseaza mai ales unui public tanar, care este la inceput de drum si are nevoie de directii, Jobbing incearca sa ofere aceasta informatie intr-o forma cat mai accesibila. Elementul principal in jurul caruia este construit intreg formatul de 26 minute al emisiunii, sunt invitatii Jobbing. Fiecare job va avea un reprezentant in emisiune, profesionisti apropiati ca varsta de publicul target, care au cunoscut succesul in domeniul in care lucreaza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related