Statusuri, like-uri si fani ai agentiilor din Romania in 2012

Statusuri, like-uri si fani ai agentiilor din Romania in 2012

Anul trecut pe vremea asta, strigam catalogul agentiilor fruntase la materia Facebook. Astazi facem din nou prezenta*, in mare parte cu aceiasi oameni, un pic schimbati la fata de trecerea unui an, castigarea unor premii sau a unor clienti. Si pentru ca si noua si lor ne plac oamenii si tipologiile lor, ne-am permis sa ii categorisim in functie de activitatea share-uita pe Facebook in diverse tipuri umane.

*Topul a fost alcatuit in ordine descrescatoare a numarului de fani contorizati de Facebrands la data de 27.01.2012.

Pe primele doua locuri se aflaaaaa...
1.3x1.ro (aproape 8.000 fani) -companie publishing online din Romania orientata catre segmentele de business si media online ce activeaza in Constanta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related