Pune-ti alarma pe Facebook la 13.55

Pune-ti alarma pe Facebook la 13.55
Ai castigat o pauza zilnica, la 13:55, in compania unei stiri amuzante!

De cateva zile incoace, ora 13.55 nu mai e doar momentul ala al zilei in care imi dau seama ca a trecut juma' de zi si eu nu am facut nici un sfert din ce imi propusesem.

Si nici nu mai dau refresh pe Facebook, bazandu-ma ca cineva a avut inspiratie si astazi si ca are ceva like-uibil de spus.

Alaturi de alti colegi amatori de procrastinare de calitate, intru pe pagina KitKat Romania sa citesc stirea de la fara cinci.

In loc de posturile de succes dupa formulele impamantenite "SHARE daca [un maaare insight]", "X + Y = LIKE?", "Like ca sa ne arati cat de mult iti place [brandul tau aici]", "Share daca ai gasit m in marea de n-uri in mai putin de 10 secunde’, vad o glumita legata de un topic actual pe fan page-ul pauzelor. Ca sa vorbesc pompos, intr-o lume plina de neprevazut, KitKat imi ofera ceva stabil (stiu, stiu).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related