Juicy Fruit, sponsor la premille muzicale MTV Romania 2006

Febra Juicy Fruit - noile bomboane lansate de Wrigley, in premiera in Romania - ii va cuprinde pe toti cei care vor fi implicati in cel mai mare eveniment muzical local al anului: Premiile muzicale MTV Romania 2006. Vedete ale muzicii, MC, jurnalistii si publicul, toti vor simti ce inseamna dorinta de a avea bomboana Juicy Fruit si gustul experientei unice pe care aceasta il ofera. Go gEt iT!

Juicy Fruit este brandul care s-a alaturat in acest an sponsorilor Premiilor muzicale MTV Romania 2006. Chiar de la conferinta de presa care anunta lansarea editiei 2006 si pana la finele Galei ce se va desfasura in luna iunie, Juicy Fruit va fi o prezenta constanta atat in lumina reflectoarelor, cat si in culisele evenimentului. Mii de oameni vor gusta dropsurile sau bomboanele gumate Juicy Fruit cu arome senzationale de fructe - Citrus (lamaie, portocala) si Fruits (cirese, coacaze, mar) la dropsuri si Tropical (lamaie, portocala, ananas) si Fruits (cirese, zmeura, pepene) la bomboanele gumate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related