Online PR Boot Camp: evolutia PR-ului odata cu expansiunea new media

Cea de-a treia editie de Online PR Boot Camp inseamna un training intensiv de 2 zile de social media si online PR, adresat oamenilor de comunicare si marketing din companii si agentii de PR si advertising. Evenimentul are loc pe 16 si 17 februarie la hotelul Capital Plaza din Bucuresti.

Participantii vor lua parte la un proces de invatare accelerata din experienta (de unde si conceptul de Boot Camp) impreuna cu si de la colegii de echipa. Se vor discuta noile tehnici si instrumente disponibile in mediul online si cum anume pot fi ele integrate in strategia de comunicare a unui brand.

Printre vorbitorii care vor participa la eveniment se numara Cristian China-Birta (co-fondator Blogal Initiative), Monica Jitariuc (Online PR Director, The Practice), Alexandru Negrea (Social Media Manager, BCR), Cristina Bazavan (Blogger) si Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related