BrandTailors raporteaza o cifra de afaceri de aproximativ 900.000 euro pentru 2011

Compania de strategie si design de brand BrandTailors a incheiat anul 2011 cu o cifra de afaceri de aproximativ 900.000 de euro, in crestere cu 20% fata de 2010 si cu 70% fata de 2009, informeaza un comunicat emis de agentie.

"In ciuda situatiei dificile a pietei si a amprentei lasate de contextul socio-economic asupra intregii industrii de branding, in 2011 echipa BrandTailors a dezvoltat peste 20 de proiecte, parte dintre acestea urmand a fi lansate in prima jumatate a acestui an. Tot in 2011, valoarea serviciilor BrandTailors a fost reconfirmata de castigarea a doua premii in cadrul competitiei globale ReBrand 100 pentru proiectele de rebranding Raraul si BCR Open Romania si de castigarea unicului premiu Effie detinut de o companie de consultanta de brand din Romania, pentru programul de activare a brand-ului Raraul", a declarat Beatrice Danis (Managing Partner, BrandTailors).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related