Gabriel Patru devine noul Integrated Communication Manager al agentiei Media Direction

Gabriel Patru, Senior Strategic Planner in cadrul agentiei Media Direction din 2010 si fost Creative Strategic Planner in cadrul Lowe&Partners Group Romania, a preluat recent jobul de Integrated Communication Manager, pozitie nou infiintata datorita diversificarii serviciilor oferite de Media Direction, informeaza un comunicat emis de BBDO Romania.

"Fluxul de comunicare se intampla in timp real, rolurile sunt tot mai specializate, iar online-ul si-a depasit conditia de simplu mediu. In acest context, perspectiva holistica a comunicarii este mai importanta ca niciodata pentru a eficientiza la maxim mixul de comunicare si pentru o cunoastere autentica a unui consumator mobil si reactiv", considera Gabriel Patru. "Challenge-ul este cu atat mai provocator cu cat nu mai exista o astfel de pozitie in nicio alta agentie de media din Romania", adauga acesta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related