[BestAds 2011] Etapa de nominalizari pentru sectiunea de clipuri TV

[BestAds 2011] Etapa de nominalizari pentru sectiunea de clipuri TV

Astazi dam drumul primei etape din cea de-a saptea editie BestAds, singurul festival online de publicitate din Romania, unde publicul poate vota reclamele favorite din 2011. In aceasta etapa, cei carora le place publicitatea si apreciaza reclamele romanesti vor avea ocazia de a-si adauga, pana pe 19 februarie, favoritii din anul precedent la selectia realizata de juriul IQads.

BestAds include, din acest an, 8 sectiuni de festival: Clip TV, Spot radio, Coloana sonora, Print, Site-uri si micro-site-uri, Virale, Social media si Campanie. Nominalizatii pentru fiecare dintre aceste 8 sectiuni vor fi anuntati zilnic, pe pagina de Facebook a IQads, acolo unde propunerile venite din partea comunitatii IQads pot fi completate. La finalul perioadei de propuneri, IQads va realiza lista finala de nominalizari si va da startul votului care va decide cele mai indragite reclame ale anului 2011.

Pentru inceput, lucrarile nominalizate anuntate sunt cele din sectiunea clip TV, cea mai disputata din cadrul festivalului, pana in acest moment. Au fost luate in considerate 15 clipuri TV realizate de agentii romanesti de publicitate, adresate consumatorilor locali si difuzate in premiera in 2011. Acestea sunt afisate in ordinea alfabetica a brandurilor si poate fi completata cu propunerile celor pasionati de publicitate pe pagina de facebook a IQads in statusul corespunzator.

Etapa finala a BestAds, care urmeaza inchiderii listei de nominalizari, se va desfasoara in perioada 20 februarie – 11 martie 2012, cand comunitatea pasionatilor de publicitate va fi invitata sa-si voteze lucrarile favorite din 2011.

BestAds este singurul festival online de publicitate din Romania, organizat de IQads inca din 2005. La BestAds voteaza cel mai mare juriu de festival, format din membrii activi ai comunitatii IQads, rezultand astfel topul celor mai indragite reclame romanesti ale anului care a trecut.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune


Comentarii

Claudia Radau
acum 12 ani
Spotul de la Dakino mi se pare absolut demential!


Branded


Related