[BestAds 2011] Etapa de nominalizari pentru sectiunea Print

[BestAds 2011] Etapa de nominalizari pentru sectiunea Print

Cea de-a saptea editie BestAds, singurul festival online de publicitate din Romania, a inceput ieri si ofera publicului posibilitatea de a vota reclamele preferate din anul 2011. In cadrul primei etape, pasionatii de publicitate au ocazia de a completa, pe pagina de facebook a IQads, selectia realizata de IQads cu favoritii personali din anul precedent. La sfarsitul acestei prime etape, IQads va realiza lista finala a nominalizarilor pentru fiecare categorie, dupa care va da drumul votului BestAds, care va decide cum va arata podiumul reclamelor preferate de romani in anul 2011.

Dupa ce categoria Spot TV a deschis lista nominalizarilor, astazi anuntam numele de pe lista scurta la sectiunea Print. Pentru aceasta categorie au fost selectate 15 lucrari, aparute in premiera in 2011, realizate de catre agentii romanesti de publicitate si care se adreseaza publicului national. Acestea sunt afisate mai jos, in ordinea alfabetica a brandurilor. Aceasta lista poate fi completata ulterior pe pagina de Facebook a IQads de catre toti cei pentru care publicitatea este parte din viata lor.

Etapa finala a BestAds, care urmeaza inchiderii listei de nominalizari, se va desfasoara in perioada 20 februarie – 11 martie 2012, cand comunitatea pasionatilor de publicitate va fi invitata sa-si voteze lucrarile favorite din 2011.

BestAds este singurul festival online de publicitate din Romania, organizat de IQads inca din 2005. La BestAds voteaza cel mai mare juriu de festival, format din membrii activi ai comunitatii IQads, rezultand astfel topul celor mai indragite reclame romanesti ale anului care a trecut.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related