Valentine's Day in .com

Valentine's Day in .com

Dupa ce am vazut cum au abordat brand-urile romanesti Valentine's Day, va propun sa ne uitam peste granita la mai tentantele campanii ale brand-urilor din afara care s-au mutat pe Facebook si in categoria de neconventional, doar-doar s-ar integra cumva in povestea voastra de dragoste.

Anul acesta din ce in ce mai multe marci au incercat sa ii ajute pe indragostiti sa construiasca daruri cuceritoare pentru perechile lor - de la serenade personalizate pana la produse etichetate special, orice director de marketing viseaza ca in cadoul pe care il veti oferi sa se afle si produsul promovat de el. Un trend interesant este si incercarea brand-urilor de a se adresa si celor care nu sunt neaparat cei mai inraiti fani ai acestei sarbatori sau care nu sunt intr-o relatie romantica in stilul clasic. Deci, indragostiti si opozanti ai Valentine's Day de pretutindeni, adunati-va aici sa va spun ce-au mai nascocit brand-urile anul asta in materie de dragoste.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related