Lansarea Mobile Works – noua agentie de mobile marketing a grupului Lowe

Pentru a raspunde cresterii pietei locale inregistrate in piata de mobile marketing, grupul Lowe a lansat agentia de mobile marketing Mobile Works si l-a numit ca Managing  Director pe Alex Putineanu, specialist activ in piata de mobile marketing romaneasca inca din 2008 ca manager si cofondator al BEam Mobile Marketing, informeaza un comunicat emis de GolinHarris.

"Mobile marketing-ul se indreapta cu pasi rapizi catre 'mass adoption'. 2012 va fi un an plin de oportunitati in acest domeniu datorita unei nevoi mai mari de eficientizare a cheltuielilor de comunicare, a cresterii ratei de penetrare a smartphone-urilor, a internetului mobil si a nivelului de familiarizare cu beneficiile mobile marketing-ului. Obiectivul nostru este sa ajutam clientii actuali si viitori sa inteleaga si sa profite de avantajele pe care mobile marketingul le ofera. Suntem strict specializati in mobile marketing, iar acest lucru ne permite sa avem o cunoastere aprofundata a tuturor aspectelor unei campanii pe telefonul mobil si sa oferim clientilor cele mai eficiente strategii de comunicare", spune Alex Putineanu (Managing Director Mobile Works).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related