[BestAds 2011] Etapa de nominalizari pentru sectiunea Campanie

[BestAds 2011] Etapa de nominalizari pentru sectiunea Campanie

Singurul festival online de publicitate din Romania, BestAds, a dat startul cele de-a saptea editii, in cadrul careia publicul poate vota reclamele preferate ale anului 2011. In prima etapa, cei care sunt pasionati de publicitate pot completa selectia realizata de IQads, cu lucrarile favorite din anul precedent, pe pagina de Facebook a IQads. Ulterior acestei etape, IQads va anunta listele finale ale nominalizarilor si va da start votului, pentru a stabili care sunt reclamele din 2011 ce ocupa primele locuri in preferintele romanilor.

Astazi anuntam nominalizarile IQads pentru ultima categorie din festival, Campanii, dupa ce am vazut care sunt spoturile TV, print-urile, coloanele sonore si spoturile radio, precum si Viralele, site-urile si campaniile social media selectate de juriul IQads. Pentru ultima categorie din festival au fost alese 11 campanii, pe care le-am ordonat mai jos in ordinea alfabetica a brandurilor. Lucrarile au fost realizate de catre agentii romanesti de publicitate si au fost difuzate in premiera in 2011, adresandu-se publicului national. Membrii comunitatii IQads pot completa aceste liste cu preferintele lor pe pagina de Facebook a IQads, prin comentarii la posturile aferente fiecarei categorii.

Rusu+Bortun / Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca / Servicii SPO oferite tinerilor si angajatorilor

Leo Burnett / Bergenbier / Nefiltrata vs Fresh

Ogilvy / Cosmote / Garajul lui Smiley

23 Communications / Ciuc Premium / Institutul de bere

Propaganda / Covrigi de Buzau / Tipologii de oameni cu care imparti covrigii fara sa vrei, desi asta nu te deranjeaza cu nimic

CAP / ING / Pentru oameni mari

Graffiti BBDO / Pepsi / Si ieri si azi

Propaganda / Radio Guerrilla / Romana de Romania

McCann Erickson / Radio 21 / Asta e Romania

McCann Erickson / ROM / Romanii sunt destepti

McCann Erickson / Vodafone / Dublu si international

Etapa finala a BestAds, care urmeaza inchiderii listei de nominalizari, se va desfasoara in perioada 21 februarie – 11 martie 2012, cand comunitatea pasionatilor de publicitate va fi invitata sa-si voteze lucrarile favorite din 2011. BestAds este singurul festival online de publicitate din Romania, organizat de IQads inca din 2005. La BestAds voteaza cel mai mare juriu de festival, format din membrii activi ai comunitatii IQads, rezultand astfel topul celor mai indragite reclame romanesti ale anului care a trecut.

BestAds este singurul festival online de publicitate din Romania, organizat de IQads inca din 2005. La BestAds voteaza cel mai mare juriu de festival, format din membrii activi ai comunitatii IQads, rezultand astfel topul celor mai indragite reclame romanesti ale anului care a trecut.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related