Ogilvy lanseaza 360 Degree Development Center

Ogilvy Group Romania a lansat 360 Degree Development Center, un centru de dezvoltare profesionala si personala deschis angajatilor din cele sase companii membre Ogilvy Group. Centrul se bazeaza pe filosofia Ogilvy de 360 Degree Brand Stewardship™, abordand astfel teme de la publicitatea subversiva la strategii alternative de media, de la tendinte in PR la tehnici de marketing direct.

"Este o initiativa cu traditie in reteaua Ogilvy, tari precum Marea Britanie sau Cehia avand deja o experienta redutabila in a dezvolta generatii de ogilvisti in spiritul 360 Degree Brand Stewardship. Cred ca pentru a creste sanatos e necesar sa investim in pregatirea oamenilor nostri, iar 360 Degree Development Center este cadrul in care aceast lucru se poate actualiza in mod sistematic" declara Manuela Necula, Head of Country Ogilvy Group Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related