Au inceput inscrierile la EFFIE Awards 2012

A inceput etapa de inscrieri la editia a noua a Romanian EFFIE Awards, festivalul care recompenseaza campaniile care au obtinut rezultate excelente. Agentiile si companiile interesate mai pot participa inscriind studii de caz pana pe 18 mai.

In acest an, competitia este structurata in 22 de categorii de produse si servicii, in care pot inscrie lucrari agentii de publicitate, companii, agentii de market research sau alte entitati care au realizat campanii in perioada ianuarie 2011 – decembrie 2011 (pentru “Brief of Effectiveness”) sau ianuarie 2009 – decembrie 2011 (doar in cazul categoriei “Sustained Success”).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related