4 branduri Schering AG in portofoliu Medic One in 2006

Medic One a castigat 4 branduri din portofoliul Schering AG in urma licitatiei organizate la inceputul acestui an, la care au participat cinci agentii de publicitate. Licitatia a fost organizata pentru desemnarea unei unice agentii care sa dezvolte campaniile de promovare DTC a trei produse contraceptive din portofoliul Schering AG (Mirena, Jeanine si Yasmin) si a unui produs nou, care se va lansa in curand si pe piata din Romania.

Pentru o acoperire cat mai buna a targetului din toate mediile vizate, Medic One a propus un mix media axat pe presa scrisa, dar cu o atentie speciala acordata anul acesta unor medii neconventionale de promovare.
Conceptele creative au fost personalizate pentru fiecare din cele trei produse, pornind, desigur, de la targetul feminin specific fiecarui brand si de la beneficiile suplimentare care insotesc contraceptia. In functie de sfatul medicului, cele trei "personaje" feminine (Mirena, Jeanine si Yasmin) ne ajuta fie sa uitam de grija contraceptiei, fie sa avem o contraceptie sigura dar care sa ne si infrumuseteze, fie sa ne asiguram starea de bine printr-un contraceptiv de ultima generatie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related