Spatiul publicitar din 24FUN vandut prin intermediul Midas Media incepand cu martie 2012

Midas Media va vinde spatiul publicitar din 24FUN incepand cu martie 2012, informeaza un comunicat emis de regia de publicitate. Parteneriatul incheiat intre cele doua parti include repozitionarea produsului si reorganizarea strategiilor de vanzari si dezvoltarea regionala pentru 24FUN. Mutarea vine dupa ce Sapte Seri a iesit din portofololiul Midas Media.

"Acest parteneriat este un pas inainte cu radacini in trecut, actuala echipa Midas fiind prima echipa care a vandut publicitatea in 24FUN la lansarea ghidului, acum 10 ani, iar in aceasta perioada si-a dovedit eficienta si profesionalismul in vanzarea acestui tip de produs. Chiar daca pana in 2011 am fost concurenti cu Midas, relatiile dintre noi au fost intotdeauna extrem de deschise si constructive, iar pentru noi acest parteneriat este o oportunitate pe care o vom folosi pentru ca echipa noastra sa se poata concentra si mai mult pe dezvoltarea editoriala a produsului si pe dezvoltarea retelei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related