Melania Moisi si Ovidiu Pop preiau conducerea departamentului de creatie al BrandTailors

Ca urmare a procesului intern de descentralizare decizionala si manageriala, incepand din 2012, Melania Moisi si Ovidiu Pop ocupa oficial pozitiile de Group Creative Directors in cadrul BrandTailors la nivelul departamentului de design de brand, informeaza un comunicat emis de BrandTailors. Numirea celor doi vine ca urmare a implicarii in departamentul de creatie al BrandTailors, aflandu-se, neoficial, la conducere inca din iunie 2011, cand Janos Kurbo s-a retras de la conducerea departamentului de creatie si din actionariatul BrandTailors.

In calitate de Group Creative Directors, Melania Moisi si Ovidiu Pop vor asigura coordonarea si consolidarea echipelor din subordine, formate din cate patru designeri, si se vor implica in luarea deciziilor privitoare la dezvoltarea de solutii de design de brand fundamentate strategic. Melania Moisi va conduce echipa de designeri specializata in crearea si transformarea brand-urilor de produs iar Ovidiu Pop va gestiona echipa de designeri de brand-uri de servicii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related