Ogilvy PR si Colgate - Palmolive Romania - parteneri in comunicare

Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucharest administreaza in Romania contul de relatii publice al Colgate-Palmolive, lider mondial si local in igiena orala si numarul 1 pe piata romaneasca pentru numeroase alte segmente ale bunurilor de larg consum. Ogilvy PR a castigat in luna martie licitatia organizata de Colgate Palmolive, la care au participat mai multe agentii importante de relatii publice de pe piata.

Serviciile pe care Ogilvy PR le ofera companiei sunt cele specifice colaborarii pe termen lung si merg de la strategie de relatii publice pana la consultanta permanenta si relationare cu mass-media. Colaborarea intre cele doua companii are in vedere atat zona comunicarii corporative, cat si cea a comunicarii de produs, pentru toate brand-urile aflate in portofoliul Colgate-Palmolive Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related