Trei produse oferite de Facebook: noul format al paginii de brand, generatorul de reach si publicitatea premium

Facebook a anuntat in cadrul primului eveniment destinat marketerilor, care a avut loc la New York, pe 29 februarie, lansarea noului format de pagina de brand, a generatorului de reach si a publicitatii premium pe Facebook, informeaza un comunicat emis de THINKDIGITAL.

Incepand cu 31 martie, noul format de pagina de brand va include o fotografie de tip coperta, pinned posts, mesaje, evenimente, printre altele. In opinia reprezentantilor Facebook, ad-urile si sponsored stories vor avea la baza content-ul publicat pe pagina de brand.

In prezent un brand poate atinge 16% dintre fanii sai prin intermediul postarilor, iar generatorul de reach va ajuta companiile sa atinga un procent de aproximativ 50% saptamanal si 75% lunar, potrivit comunicatului. Solutia de tip "always-on" foloseste cea mai recenta postare de pe pagina companiei, pe care o transforma in ad-uri de tip sponsored stories afisate in dreapta homepage-ului sau in newsfeed.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related