BB+LB=GE - "Prietenii stiu de ce"

Leo Burnett si Bergenbier au sarbatorit prin munca marele premiul EFFIE obtinut la sfarsitul lui martie, Irina Burlan - Copywriter, Alexandru Icodin - Art Director, Claudiu Teohari - Junior Copywriter, Tudor Cuciuc - Deputy Creative Director, Bogdan Petrovici - A/V Production Manager, Alina Floroian - Brand Communication Supervisor, Irina Revnic - Brand Communication Executive au lucrat la un print festiv pentru a marca momentul.

Cei care vor sa se bucure alaturi de sarbatoriti, pot degusta printul in: 24 FUN, Campaign, Biz, Media&Advertising si Business Review.

"Bergenbier si-a primit o binemeritata si asteptata recunoastere prin castigarea Grand EFFIE-ului de anul acesta. O recunoastere a eforturilor de comunicare ce au reusit sa faca din teritoriul masculinitatii un teritoriu al succesului de brand. Asa incat printul dedicat acestei reusite a venit firesc, punand impreuna masculinitatea si eficienta, intr-un mod surprinzator si curajos, potrivit tonului comunicarii de pana acum. Iar eficienta masculina vazuta ca palmares de "miss"-uri seduse ni s a parut o executie cat se poate de potrivita cu ocazia acesta", explica Irina Burlan - copywriter Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related