Seed Consultants, Brandient si BrandTailors, castigatoare in cadrul competitiei REBRAND 100 Global Awards 2012

Seed Consultants, Brandient si BrandTailors, castigatoare in cadrul competitiei REBRAND 100 Global Awards 2012

Seed Consultants, Brandient si BrandTailors au fost premiate in cadrul REBRAND 100 Global Awards 2012, competitia care noteaza eficienta proiectelor de rebranding. Seed Consultants a castigat la categoria “Merit” cu proiectul de rebranding pentru Scandia Foods si la categoria “Notable” pentru proiectul de rebranding HERT Design, Brandient la categoria “Distinction” cu proiectul de rebranding pentru Bitdefender, iar BrandTailors cu rebrandingul Naturlich la “Merit”.

Platforma de brand a HERT Design si-a propus sa stimuleze creativitatea, sa provoace vise si sa imbunatateasca ideile consumatorilor. Conceptul identitatii vizuale este construit in jurul formei creionului, care reprezinta punctul de plecare pentru crearea logoului si care este totodata exprimarea vizuala a ideii potrivit careia orice vis indraznet este posibil. Potrivit rebrand.com, profitabiliatea si vanzarile au crescut cu aproape 30%, numarul de angajati a crescut cu 15% si primul HERT Design Concept Store va fi deschis in acest an pentru a genera vizibilitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related