Despre brainstorming productiv cu seniorii copywriting-ului romanesc

Despre brainstorming productiv cu seniorii copywriting-ului romanesc

Se pare ca nimeni nu a descoperit inca reteta brainstorming-ului zeiss – iar daca au descoperit-o, nu se risca sa o impartaseasca in vazul concurentei - ne-am strecurat intre brief-urile creativilor ca sa aflam care sunt ingredientele unui brainstorming ca la mama acasa si cum se intampla el in agentiile de publicitate din Bucuresti.

Am descoperit si entuziasm si frustrarea lipsei unei retete clare care sa functioneze mereu si destul de multe reactii anti-brainstorming asa cum e el inteles in varianta clasica. Se pare ca din ce in ce mai multi creativi renunta la adunatul in sala de sedinte a agentiei in varianta debriefing cu client service, brainstorming cu creatia si prezentarea rezultatelor inapoi catre client service si client si aleg sa schimbe putin jocul. Din ce in ce mai multi pledeaza pentru un concept pe care l-am putea numi "brainstorming individual" in care fiecare creativ se gandeste singur la ce are de facut in loc sa discute in echipe dedicate unui client de art + copy.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related