[Training IQads Kadett] Bogdan Moraru, Propaganda – Marturii din agentie

[Training IQads Kadett] Bogdan Moraru, Propaganda – Marturii din agentie

Dupa ce pe parcursul ultimului track de comunicare juniorii din IQads Kadett au avut parte de sesiuni dedicate Strategic Planning-ului, urmeaza ca saptamana viitoare sa ajunga in Club Kadett Creative Directorul Propaganda, Bogdan Moraru.

Trainerul din aceasta saptamana face parte din echipa Propaganda de 9 ani, alaturandu-i-se la scurt timp dupa infiintare. A fost, pe rand, Art Director, Head of Art Direction, iar in prezent ocupa pozitia de Creative Director.

Pe 22 martie, Bogdan le va povesti cadetilor despre lucrarile castigatoare la BestAds 2011, despre clienti si despre cum colaborarea cu acestia si modul de lucru s-au materializat in campanii foarte apreciate si premiate ulterior.

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads cu sprijinul agentiei-partener Mercury360. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului - www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related