Inchide televizorul, traieste brandul!

Inchide televizorul, traieste brandul!

Acest articol se va citi pe proprie raspundere. IQads nu raspunde de pornirile de nestavilit pe care urmatoarea campanie vi le poate provoca. 

Dupa amenintarile de rigoare, va retin atentia cu cea mai proaspata creatie Droga5 care preaslaveste eroii after-hours mai tineri. Nu cei care pleaca de la birou direct la o petrecere, ci cei care stiu sa deosebeasca petrecerile adevarate de petrecerile de zi cu zi.

Unde da Droga creste

Spotul e un indemn si o mustrare in acelasi timp adresate tineretului transformat peste noapte intr-o generatie dependent de drama de o diversitate mare: de la drama unui perpetuu "boooring" in fata laptopului, cei pentru care Like si Share sunt singurele forme de interactiune sociala, pana la drama unei mame adolescente. Se pare ca adolescentii s-au obisnuit sa fie inconjurati de ecrane si isi transfera acolo toata viata – lenevesc la televizor si si-au transformat chiar propriile vieti in reality shows, desi nu ii filmeaza nimeni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related