First One Communication, alaturi de primul pilot roman din Formula BMW

First One Communication a incheiat un contract de reprezentare a lui Andrei Harnagea, primul pilot roman licentiat sa participe in Formula BMW. In baza acestui contract, agentia First One Communication va reprezenta imaginea pilotului, contribuind la promovarea acestuia si sustinerea imaginii sale atat la nivel intern cat si international.

Primul eveniment organizat de First One Communication in beneficiul pilotului Andrei Harnagea a constituit totodata o premiera pentru Romania: o demonstratie de monoposturi din Formula BMW. Evenimentul a avut loc in data de 2 aprilie 2006, in Piata Constitutiei din Capitala si s-a bucurat de succes atat in randul iubitorilor sportului cu motor, cat si in randul mass-mediei. 15 publicatii centrale si 7 posturi de televiziune au difuzat stiri si reportaje despre eveniment, fiind realizate si transmisiuni in direct ale demonstratiei. Evenimentul a fost organizat si cu sprijinul BMW Automobile Bavaria, Clubul Sportiv de Karting Bucuresti - Scoala de Karting Herastrau, ACR, MacNet, SKH.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related