Dinu Panescu (McCann Erickson), membru al juriului la Cannes Lions 2012

Pe lista juratilor de la categoriile Press, Outdoor, Media and Direct la editia de anul acesta a Festivalului Cannes Lions, publicata aseara pe site-ul evenimentului (http://bit.ly/GHCzAY), se afla si Dinu Panescu (Group Creative Director, McCann Erickson), care va juriza la categoria Direct.

Presedintii juriilor din cele 4 categorii sunt Lo Sheung Yan (Executive Creative Director JWT) la Outdoor, Tham Khai Meng (Worldwide Chief Creative Officer,  Ogilvy & Mather) la Press, Mainardo de Nardis (CEO, OMD Worldwide) la Media si Gideon Amichay (ex-Chief Creative Officer si Joint Managing Partner, Shalmor Avnon Amichay / Y&R Interactive Tel Aviv, Israel) la categoria Direct Lions.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related