Campania promotionala Napolact "Castiga o casa-n deal, in mijloc de Ardeal”

Propaganda si Senior Interactive au colaborat pentru realizarea campaniei promotionale pentru Napolact "Castiga o casa-n deal, in mijloc de Ardeal" care se desfasoara in perioada 15 martie – 23 mai, informeaza un comunicat emis de Eye PR. Promotia este comunicata prin spot TV si prin website-ul napolact.ro.

Inscrierea la promotie se face prin trimiterea codului de pe produsele participante prin SMS sau prin intermediul aplicatiei disponibile pe website-ul dedicat. Fiecare cod valid conduce utilizatorul intr-o calatorie prin satele din Cluj, Sibiu, Alba, Brasov, Mures si Harghita.

Satele descoperite vor fi prezentate in sectiunea "Bine ai venit" cu un scurt istoric al satului, urmata de “De-ale locului” – sectiune ce contine o descriere a traditiilor si obiceiurilor din zona respectiva. Calatorul va descoperi apoi sectiunea “Pofta buna” in care sunt prezentate retete locale si unde poti invita trei prieteni la masa, dar si sectiunea “Intra-n joc” care contine aplicatii interactive despre fiecare sat. De asemenea, pe parcursul drumului dintre sate diferite momente, precum popasuri la hanuri din Ardeal sau opriri la targuri, vor anima experienta pe site.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related