Emisiunea "MESTER-ESTI", sustinuta de producatorul de vopsele Fabryo si lantul de magazine renovis

Producatorul de lacuri si vopsele Fabryo Corporation si lantul de magazine de bricolaj in sistem de franciza renovis au realizat proiectul "MESTER-ESTI", care face parte din campania de educare si informare a mesterilor si utilizatorilor finali cu privire la produsele destinate renovarii, informeaza un comunicat emis de Premium PR. Emisiunea "MESTER-ESTI" a inceput sa fie difuzata pe Antena 1, de la ora 12:00, incepand cu 25 martie.

Emisiunea isi propune sa deschida apetitul pentru imbunatatirea mediului in care locuim sau lucram din punct de vedere estetic si functional. Emisiunea este gazduita de Florin Rosu si Ane Marie Savu care, impreuna cu specialistii invitati in emisiune, vor oferi informatii practice, sfaturi, solutii de transformare a spatiului locuit sau de lucru, vor prezenta pasii de punere in practica a unei lucrari, modul corect de folosire a produselor destinate renovarii, accesoriile potrivite pentru fiecare tip de manopera si locurile de unde ustensilele si materialele pot fi cumparate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related